8 januari 2018

Entertainment

Lucia Marthas Institute for Performing Arts

Net als vorig jaar zullen de Mbo-dansopleiding en vooropleiding locatie Groningen van Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) weer diverse optredens verzorgen. LMIPA verzorgt de 3-jarige Mbo-opleiding in samenwerking met Noorderpoort Groningen en deze opleiding bereidt je voor op een carrière als danser, dansleider of onderwijsassistent dans.

De vooropleiding van LMIPA Groningen heeft een traject voor basisschoolleerlingen en een traject voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Daarnaast heeft LMIPA een hbo-bachelor onderwijstraject in samenwerking met de Hanze Hoge School Groningen. Deze opleiding leidt je in 4 jaar op tot podiumkunstenaar binnen het werkveld van de Performing Arts met de nadruk op het drieluik van dans, acteren en zang.

www.luciamarthas.nl

Tijdens Eurocup Delfzijl op 13 en 14 januari zijn er optredens van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Op de zaterdag ziet u de vooropleidingleerlingen en op de zondag de leerlingen van de Mbo-opleiding dans/dansleider.

Tijdens schooljaar 2017-2018 vinden de Open dagen Mbo plaats op:
LMIPA Amsterdam: zo 21 januari 2018, 13.00-15.00u
Rustenburgerstraat 436

LMIPA Groningen: zo 4 februari 2018, 12.30-14.00u
Akkerstraat 99

Open Dag LMIPA Groningen HBO:
zondag 4 februari 2018, 14.00-16.00u
Akkerstraat 99

Graag op tijd aanwezig i.v.m start rondleiding!

Demoteam C-Force

Het demoteam C-Force van dansschool The Legacy is een team van 9 enthousiaste meiden. Ze hebben de leeftijd van 10-14 jaar en doen aan tal van wedstrijden mee. Hierbij werden al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Ze dansen streetdance/hiphop/dancehall en afro.

Tijdens de Schoolbattle op woensdag 10 januari zal So Fly, eveneens van dansschool The Legacy een optreden verzorgen. Ga voor meer informatie naar dansschoolthelegacy.nl.