2 december 2016

Sponsor worden

Het begint al bijna een traditie te worden: Eurocup Delfzijl in het tweede weekend van januari. Momenteel werken wij alweer hard aan de zesde editie van Eurocup Delfzijl, die zal plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018.

Anders dan eerdere edities zal dit jaar niet de Brede School Noord de locatie zijn maar zijn wij verhuisd naar de Wijnne Barends Loods in de haven van Delfzijl. Deze loods zal omgebouwd worden tot een evenementenhal waar alle bezoekers gedurende het weekend kunnen genieten van voetbal op hoog niveau. Ook wordt er weer professioneel licht en geluid aangebracht om een kwalitatief en sfeervol randprogramma te bieden met talent uit de hele regio. Dit alles zal er voor zorgen dat Eurocup Delfzijl ook op de nieuwe locatie een schitterende ervaring zal worden voor alle teams, toeschouwers, vrijwilligers en sponsoren.

Voor u als sponsor heeft Eurocup namelijk veel te bieden!

Benieuwd naar wat wij u als sponsor kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze commercieel man Roy Boxmeer, via het contactformulier op deze pagina.