2 december 2016

Over Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot prestigieus indoortoernooi voor jeugdteams (U13 teams) van Betaald Voetbalorganisaties! Het tweedaagse hoofdtoernooi wordt gespeeld op kunstgras dat speciaal voor Eurocup Delfzijl gelegd wordt in de Loods van Wijnne Barends in de haven van Delfzijl. Alle ingrediënten voor een spectaculair verloop zijn verder aanwezig: het kunstgrasveld wordt omheind door boarding waardoor het spel razendsnel verloopt en er is licht en geluid om een mooie indoor sfeer neer te zetten. De afgelopen edities heeft dit voor een prachtige sfeer gezorgd en komen toeschouwers, clubs en alle sponsoren graag terug om het opnieuw te mogen ervaren.

En er is meer! In de week voorafgaand aan het hoofdtoernooi organiseert Eurocup Delfzijl ook tal van andere evenementen voor de regio in het Fridina Stadion. Zo is er voor de regionale scholen een heuse Schoolbattle en wordt er voor dames een Ladies Cup georganiseerd. Voor de regionale mannenteams is er de Joma Regiocup en mag na een aantal succesvolle edities, de Eurocup Voetbalquiz niet ontbreken. Voor ieder wat wils!

Sfeer & entertainment

Eurocup Delfzijl is meer dan alleen voetbal. De organisatie hecht veel waarde aan het brengen van iets extra’s, naast de mooie affiches tussen verschillende clubs. Door middel van licht en geluid wordt een spectaculaire entourage neergezet, maar belangrijker nog: tussen de wedstrijden biedt Eurocup Delfzijl een podium aan regionaal talent in dans, muziek en andere takken van sport. Mede hierdoor ontstaat er een prachtige sfeer in het Fridina Stadion tijdens Eurocup Delfzijl.

Organisatie

Er komt ieder jaar veel bij kijken om weer een succesvol evenement voor jong en oud neer te zetten. Dit vraagt om een strakke organisatie, die overigens volledig bestaat uit vrijwilligers. Behalve onderstaande namen zijn wij natuurlijk ook vele andere vrijwilligers veel dank verschuldigd, want ook zonder hen is er geen Eurocup Delfzijl.

BESTUURRoy Boxmeer
Tijn Oprins
Ritchy Boxmeer
Arthur Broekema
Amber Bosshardt
Jos Schaart
Demian Zijlstra
Freddy Wierenga
EVENT MANAGERJos Schaart
Amber Bosshardt
WEDSTRIJDZAKENNick de Groot
Bob Kempinga
Danny Kempinga
COMMERCIËLE ZAKENRoy Boxmeer
Janet Boxmeer
FACILITAIRE ZAKENJack Oosten
Erik Roels
Edwin van der Beek
Luppo Bruins Slot
Johan van Angelen
Freddy Wierenga
Enrico Tap
GastgezinnenJoël Veenstra
PR & COMMUNICATIEArthur Broekema
Nick de Groot
Arjan Schuiten
Herman Brink
Rene van der Werff
Florian Nederhoed
Ryan Douma
ENTERTAINMENTAmber Bosshardt
VEILIGHEIDSZAKEN & TICKETINGTijn Oprins
Djamila Rozema
HORECARitchy Boxmeer
Luppo Bruins Slot
Ruud Zechner
Irene Bos
Dennis van der Sluis
Anita van Assen