2 december 2016

Over Eurocup

Eurocup Delfzijl heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot prestigieus indoortoernooi voor jeugdteams (U13 teams) van Betaald Voetbalorganisaties! Het tweedaagse hoofdtoernooi wordt gespeeld op kunstgras dat speciaal voor Eurocup Delfzijl gelegd wordt in de Loods van Wijne Barends in de haven van Delfzijl. Alle ingrediënten voor een spectaculair verloop zijn verder aanwezig: het kunstgrasveld wordt omheind door boarding waardoor het spel razendsnel verloopt en er is licht en geluid om een mooie indoor sfeer neer te zetten. De afgelopen edities heeft dit voor een prachtige sfeer gezorgd en komen toeschouwers, clubs en alle sponsoren graag terug om het opnieuw te mogen ervaren.

En er is meer! Behalve het hoofdtoernooi organiseert Eurocup Delfzijl nog verschillende andere evenementen. De Regiocup en Eurocup Schoolbattle waren al toegevoegd aan het programma van Eurocup, in 2018 komt de daar Ouderen Voetbal bij!

Sfeer & entertainment

Eurocup Delfzijl is meer dan alleen voetbal. De organisatie hecht veel waarde aan het brengen van iets extra’s, naast de mooie affiches tussen verschillende clubs. Door middel van licht en geluid wordt een spectaculaire entourage neergezet, maar belangrijker nog: tussen de wedstrijden biedt Eurocup Delfzijl een podium aan regionaal talent in dans, muziek en andere takken van sport.

Zo hebben de dansgroepen van dansschool The Legacy uit Delfzijl, de Futuristic Brass uit Delfzijl, Brassband 050 uit Groningen, DJ Felix Pot en Björn Boes de afgelopen edities de zaal op zijn kop weten te krijgen. Mede hierdoor ontstaat er een prachtige sfeer tijdens Eurocup Delfzijl.

Organisatie

MANAGEMENTTEAMRoy Boxmeer
Tijn Oprins
Ritchy Boxmeer
Arthur Broekema
Peter Logtenberg
Freddy Wierenga
EVENT MANAGERPeter Logtenberg
WEDSTRIJDZAKENNick de Groot
Koen van der Leij
Bob Kempinga
Danny Kempinga
COMMERCIËLE ZAKENRoy Boxmeer
Janet Boxmeer
FACILITAIRE ZAKENJack Oosten
Erik Roels
Edwin van der Beek
Luppo Bruins Slot
Johan van Angelen
Freddy Wierenga
VRIJWILLIGERSZAKENLuppo Bruins Slot
Joël Veentra
PR & COMMUNICATIEArthur Broekema
Casper Wiegman
Arjan Schuiten
Herman Brink
Koen Teeuwisse
ENTERTAINMENTSterre ten Brinke
VEILIGHEIDSZAKEN & TICKETINGTijn Oprins
Menno Kooistra
HORECARitchy Boxmeer
Luppo Bruins Slot
Ruud Zechner
Irene Bos
PERSZAKENFrank Molema
Leo Wassing