2 december 2016

Praktische informatie

De 6 dingen die je moet weten voor je naar Eurocup Delfzijl komt!

1. Koop vooraf kaarten

Je koopt je kaarten vanaf 3 december het makkelijkst en snelst via onze website. De hele maand december kun je ook bij de CIGO Delfzijl en de Primera Appingedam terecht. De online verkoop loopt, zolang de voorraad strekt, tot vrijdag 10 januari 12.00 uur.

We verwachten dat het Groningen Seaports Stadion weer ruim van tevoren uitverkocht is. Koop dus op tijd je kaarten. Uitverkocht betekent echt uitverkocht. Er zijn dan ook geen kaarten meer beschikbaar op de toernooidagen bij de ingang van het stadion.

2. Op de fiets of met het OV ben je het snelst bij Eurocup

Kun je op de fiets of met het OV naar Eurocup Delfzijl 2020 komen, dan raden we dat aan! De fietsenstalling is voor de ingang en station Delfzijl is op 5 minuten lopen. Plan je OV-reis via www.9292.nl.

Kom je met de auto, dan wijzen verkeersregelaars je de dichtstbijzijnde vrije plek.

Om de weg te vinden voer je het adres Handelskade Oost 5 in Delfzijl in je navigatiesysteem in. Parkeren aan de Vennen en de Havenstraat is alleen toegestaan voor winkelend publiek, dus bezoekers van Eurocup Delfzijl rijden naar de Handelskade Oost. Dan parkeer je nog dichterbij ook.

3. Consumptiemunten zijn contant en per pin te betalen

Bij de barren in het Groningen Seaports Stadion betaal je met consumptiemunten. Een munt kost €1,60. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Eurocup Delfzijl verkoopt uiteraard geen alcoholhoudende dranken aan personen onder de 18 jaar. We controleren daar streng op!

4. De bewaakte garderobe is gratis!

Bij binnenkomst in het Groningen Seaports Stadion vind je hem aan je rechterhand: de bewaakte garderobe.

5. Je kunt weer stemmen op jouw favoriete speler van het toernooi

Net als elk jaar kun je stemmen op jouw speler van het toernooi. Volg onze kanalen op social media: Facebook, Instagram en Twitter. Daar lees je tijdens Eurocup 2020 hoe je kunt stemmen.

6. Live alle scores, rangen en standen op onze website

Altijd live en actueel: de tussenstanden, uitslagen en standen op onze website. En sowieso volg je Eurocup 2020 natuurlijk via social media (Facebook, Instagram en Twitter). Daar krijg je ook de mooiste beelden en foto’s om het Eurocup-sfeertje te ervaren.

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, maken we beelden en foto’s in ons Groningen Seaports Stadion. Niet met de bedoeling individuen te portretteren, maar om een sfeerimpressie te geven.

Mocht je het idee hebben dat je herkenbaar op de gevoelige plaat bent gezet door één van onze foto- en filmmensen en wil je dit liever niet? Geef het bij ze aan!

Het volledige huisreglement van Eurocup Delfzijl is hier te vinden.