2 december 2016

Rabobank Schoolbattle

Ook dit jaar krijgt de jeugd van Delfzijl weer de kans om te schitteren in de Eurocup-ambiance. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen afkomstig uit de gemeente Delfzijl en omstreken gaan de titanenstrijd met elkaar aan om het felbegeerde schoolvoetbaltoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 10 januari. Op deze dag zal de Wijnne Barends loods worden omgedoopt tot het strijdtoneel van de Rabobank Schoolbattle.

De Rabobank Schoolbattle 2020 
Vrijdag 10 januari vanaf 09.00 uur wordt er afgetrapt en gaat de Rabobank Schoolbattle 2020 van start. Deze editie gaat dit jaar plaats vinden in de Wijnne Barends Loods in de haven van Delfzijl. Het evenement zal worden aangekleed met een spectaculaire lichtshow, een DJ, een horecaplein en meerdere tribunes voor de klasgenoten, ouders en vrienden om fanatiek de spelers te kunnen aanmoedigen. Er zullen meerdere prijzen uitgereikt worden deze dag, van het best presterende team tot individuele prijzen zoals de beste keeper, middenvelder of aanvaller van de Rabobank Schoolbattle 2020!

De deelnemende scholen

De volgende scholen zullen deelnemen aan de Rabobank Schoolbattle 2020.

Het wedstrijdschema wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Sfeeractie

Extra dit jaar is de scholenactie op de tribunes van het Groningen Seaports Stadion. Heeft jouw school de beste sfeeractie op jullie eigen tribune? Lees hieronder hoe jouw school hieraan mee kan doen en maak kans op mooie prijzen voor de school! 

Voorwaarden Scholenactie

  • Iedere school krijgt een eigen vak op de tribunes van het Groningen Seaports Stadion tijdens de Rabobank Schoolbattle. 
  • De vakken worden vooraf het evenement bekendgemaakt en toebedeeld aan de betreffende scholen.
  • De scholen mogen het tribune vak volledig naar eigen inzicht invullen met sfeerartikelen. Denk hierbij aan: spandoeken, vlaggen, T-shirts, banners, etc. 
  • De sfeerattributen zullen van tevoren klaargemaakt moeten worden. De tekenlessen en knutselmiddagen zijn hier ideale momenten voor
  • Een deskundige jury bepaald welke school het het mooiste, creatiefste en meest opvallende vak heeft laten zien. Luidruchtig juichen hoort hier natuurlijk ook bij!


De winnaar krijgt een officiële deelname aan de Rabobank Schoolbattle 2021 + een sfeer oorkonde van Eurocup Rabobank Schoolbattle die ze op school kunnen hangen tot de volgende schoolbattle. Daarnaast geeft Eurocup Delfzijl nog een mooie groepsprijs weg maar dat houden we nog even geheim!

 

Heb je vragen of opmerkingen, dan kan er gemaild worden naar: schoolvoetbal@eurocupdelfzijl.nl