Fridina BV wordt trotse nieuwe hoofdsponsor van Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl kondigt met enthousiasme de nieuwe samenwerking aan met Fridina BV uit Groningen als hoofdsponsor van het jaarlijkse jeugdvoetbalevenement in Delfzijl. Deze partnerschap markeert het begin van een veelbelovend hoofdstuk, gedreven door gedeelde waarden en doelstellingen.

Continuïteit gewaarborgd

Fridina BV, een toonaangevend merk in koel, vries en klimaat-technologie, heeft zich voor de komende twee jaar als hoofdsponsor verbonden aan Eurocup Delfzijl. “Als organisatie zijn we zeer verheugd dat we met Fridina BV een nieuwe partner hebben gevonden voor de komende jaren,” aldus Roy Boxmeer van Eurocup Delfzijl. “Continuïteit is essentieel voor ons evenement, en zonder een hoofdsponsor zou dat niet mogelijk zijn.”

Onder de indruk van de organisatie

“Als Fridina zijn we opgetogen over de kans om samen te werken met Eurocup Delfzijl,” verklaarde Jan Knevelbaard van Fridina. “Als bezoekers waren we onder de indruk van het evenement en de organisatie. We waarderen het aanzienlijke werk dat hier wordt verzet, en we willen graag bijdragen aan het succes ervan.”

In de komende maanden zullen Eurocup Delfzijl en Fridina gezamenlijk hun plannen uitwerken. “Dit is een geweldige kans, en we kijken ernaar uit om van beide zijden een succesvolle samenwerking te maken,” voegde Boxmeer toe.

Steun voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De samenwerking tussen Eurocup Delfzijl en Fridina BV opent ook nieuwe kansen, waaronder een directe samenwerking met de “Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis” van het UMCG in Groningen als maatschappelijk partner. Deze betrokkenheid bij de gemeenschap benadrukt het voortdurende streven van beide partijen naar positieve verandering.

Deze nieuwe samenwerking vertegenwoordigt de groei en betrokkenheid van zowel Eurocup Delfzijl als Fridina BV, en we kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Over Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl is een indoortoernooi voor jeugdteams tot 13 jaar van betaald voetbalorganisaties uit binnen- en buitenland. Het tweedaagse hoofdtoernooi wordt gespeeld op kunstgras dat speciaal voor Eurocup Delfzijl wordt aangelegd in de loods van Wijnne Barends in de haven van Delfzijl. Het kunstgrasveld wordt omheind door boarding, waardoor het spel razendsnel verloopt. Ook is er licht en geluid om een mooie sfeer te creëren. Eerdere edities werden onder andere gewonnen door), Ajax Amsterdam, Chelsea FC (Engeland), FC Bayern München (Duitsland) en PSV uit Eindhoven.

Over Fridina BV

Fridina BV in Groningen is een nationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van koel- en vriesinstallaties voor diverse toepassingen,

waaronder koel- en vrieshuizen, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria en schepen. Fridina biedt ook op maat gemaakte airconditioning- en klimaatbeheersingssystemen voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Fridina BV staat voor compleet, vakbekwaam, meedenkend met een een perfecte service.

Over Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is dé fondsenwervende stichting van het Beatrix Kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat de stichting door welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijf- en speelomgeving van de patiënten en ouder wordt verbeterd. Ook zorgen ze voor financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwde projecten. Hierdoor kunnen zieke kinderen een betere behandeling of betere kwaliteit van leven krijgen. Daar waar het ziekenhuis, de overheid en zorgverzekeraars onvoldoende middelen hebben, werft de stichting fondsen om deze projecten mogelijk te maken.