Laatste kans aanmelden Schoolbattle!

Leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit de regio gaan ook dit jaar weer de onderlinge strijd aan tijdens de Eurocup Schoolbattle. De aanmeldingen voor het schoolvoetbaltoernooi op woensdag 10 januari 2018 stromen binnen. Heeft jouw school zich nog niet aangemeld? Dat kan nog tot a.s. maandag 11 december tot 12.00 uur. Heeft jouw school de mogelijkheid tot een 2e team? Geef dit team dan ook op voor a.s. maandag. Er is nog een kans dat dit 2e team ook deel mag nemen aan het toernooi op 10 januari. Als er minder dan 15 teams aangemeld zijn, zal dit aangevuld worden door de 2e teams van de aangemelde scholen.

Pak die laatste kans en meld je aan met jouw school door een e-mail te sturen naar schoolvoetbal@eurocupdelfzijl.nl.

Zien we jullie ook op 10 januari?