Nieuw kunstgras

Nog iets meer dan twee maanden en dan maken we ons op voor alweer het zesde Eurocup Delfzijl-weekend. Op 13 en 14 januari 2018 vindt Eurocup plaats op onze nieuwe locatie. Het toernooi werd vijf jaar lang gehouden in de Brede School Noord, maar verhuist in januari voor het eerst naar de loods van Wijnne & Barends in de haven van Delfzijl.

Nieuw kunstgras
Wij hebben onlangs een verzoek ingediend bij de gemeente Delfzijl voor een eenmalige subsidie. Dat geld is nodig voor een nieuw kunstgrasveld. Goed nieuws: de gemeenteraad van Delfzijl heeft het verzoek gisteravond goedgekeurd! De investering in een nieuw kunstgrasveld is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdrages van de NAM, het SNS Fonds Eemsmond en de gemeente Delfzijl.

Eurocup: van vrijwilligers, door vrijwilligers
Op de nieuwe locatie kunnen we dus een nieuw kunstgrasveld aanleggen. Dat zal het spel absoluut ten goede komen. We kunnen nu verder met de voorbereiding richting het toernooi. We hebben een enorme uitdaging voor de deur, want het is niet niets om het toernooi te verplaatsen naar een nieuwe locatie. We hebben daar de hulp van vrijwilligers ontzettend hard bij nodig. Eurocup drijft sinds het begin op vrijwilligers en daar willen we uiteraard mee doorgaan. Mocht je als vrijwilliger mee willen doen, stuur dan een mail naar vrijwilligers@eurocupdelfzijl.nl.

Deelnemersveld
Het deelnemersveld is nagenoeg compleet, maar wij kunnen in dit stadium helaas nog geen namen bekendmaken. We kunnen wel zeggen dat er mooie clubs naar de haven van Delfzijl komen. Dat is alvast een mooi compliment voor iedereen die betrokken is bij Eurocup Delfzijl.
Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws!